Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Beraksi

General Talk

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby wangombak » Fri Jul 15, 2011 12:53 am

Tahniah PERPIB! kitak orang memang hebat. Lama sik gi sia.. Anyway congrats! :D
TEMPAH LAMAN WEB, BLOG, KEDAI ONLINE, SISTEM MLM, SISTEM SMS DI SINI!
http://www.insantech.my
User avatar
wangombak
Golduser
Golduser
 
Posts: 983
Joined: Mon Jul 19, 2010 1:13 am
Location: Gombak
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby Syeikh CD » Fri Jul 15, 2011 8:23 pm

untitled.JPG
Sama-sama, wangombak... Apapun kami ni masih baru lagi dalam arena berpersatuan ni... Sekiranya kawan-kawan ada idea, nasihat dan tunjukajar yang nak dikongsi bersama... Kami kat sini dengan hati terbuka sedia menerimanya dengan rasa penuh terima kasih... Ada masa datanglah ke sitok!!!
untitled.JPG (3.09 KiB) Viewed 3709 times
User avatar
Syeikh CD
Advance
Advance
 
Posts: 151
Joined: Thu Mar 12, 2009 10:08 pm
Location: Kg. Siol Kandis, Petra Jaya, Kuching
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby ikan-terubok » Sat Jul 16, 2011 1:01 am

Syeikh CD wrote:
FOTO PERPIB1.JPG
FOTO PERPIB2.JPG
FOTO PERPIB3.JPG
[attachment=2]



Ayok !!!! Games pe ni....apasal tak ada org ajak aku joint games ni ....tp masa turun traning ada lak org sibuk antar sms suruh turun...mcm ada yang tak kena jer...kena sebotaj ada gak ni....saborrr jer laa...ermmmm :roll:


kalau sudah melihat langit,rumput di bumi jangan di lupa :oops:
"BIAR LAMA TAK MAIN,JANGAN MAIN TAK LAMA"
"HIDUP SEPERTI RODA,SEKEJAP DIATAS,SEKEJAP DIBAWAH"
User avatar
ikan-terubok
Golduser
Golduser
 
Posts: 449
Joined: Tue Aug 18, 2009 5:31 pm
Location: PetraJaya,Kuching,Sarawak.
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby Syeikh CD » Sat Jul 16, 2011 12:28 pm

ikan-terubok wrote:
Syeikh CD wrote:
FOTO PERPIB1.JPG
FOTO PERPIB2.JPG
FOTO PERPIB3.JPG
[attachment=2]



Ayok !!!! Games pe ni....apasal tak ada org ajak aku joint games ni ....tp masa turun traning ada lak org sibuk antar sms suruh turun...mcm ada yang tak kena jer...kena sebotaj ada gak ni....saborrr jer laa...ermmmm :roll:


kalau sudah melihat langit,rumput di bumi jangan di lupa :oops:


Assalamualaikum...
Astaghfirullahalazim...tak adalah orang nak sabotaj kawan... Prinsip untuk pemilihan friendly match ni ialah sapa yang selalu datang latihan, dan dalam senarai kehadiran, dia yang paling banyak hadir... Akan dijemput untuk pergi ke perlawanan tersebut...Kalau kita nak pergi ke pertandingan, barulah kita buat game pemilihan...

Kawan pun jarang datang ke tempat latihan... Waktu latihan pun kawan tauk, kan... Jadi, takkanlah setiap kali nak latihan kena anta sms... Gunung pun rata kawan, he...he... Insya Allah, kita akan buat lebih banyak friendly match lepas puasa nanti... Jadi...Selalu2lah datang ke tempat latihan... Ilmu & teknik kawan tu pun kongsi2lah dengan kami kat sini juga, ok....!!! He...He...

Rumput di bumi tu dah jadi simen sekarang...!!! Keras sangat, susah nak di challenge, He...He... !!!
User avatar
Syeikh CD
Advance
Advance
 
Posts: 151
Joined: Thu Mar 12, 2009 10:08 pm
Location: Kg. Siol Kandis, Petra Jaya, Kuching
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby GG » Mon Jul 18, 2011 7:52 pm

mane gambar2 ni hilang ke?
Blade----> Butterfly Viscaria
4hand----> Xiom Vega Japan (Max)
Backhand-> Xiom Vega Pro (2.0mm)
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4661
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby nashron » Mon Jul 18, 2011 7:56 pm

GG wrote:mane gambar2 ni hilang ke?


gambar hilang masa transfer drpd server lama ke server baru, mungkin folder gambar tak copy, maklumat lanjut boleh tanya fenris.
- Forum Admin -
"Realiti Pingpong : Adakah ianya membantu kita mendekatkan diri kepada Allah atau sebaliknya?".
User avatar
nashron
Golduser
Golduser
 
Posts: 13690
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: Kelantan
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby GG » Fri Dec 09, 2011 12:01 pm

BUMP.. (saya MOD topic ni je) hehe
Blade----> Butterfly Viscaria
4hand----> Xiom Vega Japan (Max)
Backhand-> Xiom Vega Pro (2.0mm)
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4661
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby Saori » Sun Dec 11, 2011 4:17 pm

GG wrote:BUMP.. (saya MOD topic ni je) hehe


Sayangnye...gambar hilang.... :wink: :wink:
User avatar
Saori
Golduser
Golduser
 
Posts: 2524
Joined: Thu Aug 21, 2008 12:00 am
Location: Balik Pulau
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby GG » Tue Apr 17, 2012 11:00 am

Saori wrote:
GG wrote:BUMP.. (saya MOD topic ni je) hehe


Sayangnye...gambar hilang.... :wink: :wink:


Encik fenris, boleh tolong retrieve gambar2 dalam tajuk ni tak?
Blade----> Butterfly Viscaria
4hand----> Xiom Vega Japan (Max)
Backhand-> Xiom Vega Pro (2.0mm)
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4661
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby GG » Fri Mar 28, 2014 12:22 am

Bump utk encik fenris. Hehe

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Blade----> Butterfly Viscaria
4hand----> Xiom Vega Japan (Max)
Backhand-> Xiom Vega Pro (2.0mm)
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4661
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby fenris » Fri Mar 28, 2014 8:33 am

aiyak .. bukan ke en nashron dah bgtau ke kat post seblom nie .... server lama kt provider lain ...... reupload la gambar2 tu kalau ade .... peace !!
User avatar
fenris
Silveruser
Silveruser
 
Posts: 320
Joined: Fri Jan 02, 2009 12:00 am
Location: Kuala Lumpur
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby GG » Fri Mar 28, 2014 9:04 am

Hmm mmg tak dapat la... :-?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Blade----> Butterfly Viscaria
4hand----> Xiom Vega Japan (Max)
Backhand-> Xiom Vega Pro (2.0mm)
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4661
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby GG » Tue Jan 03, 2017 3:29 pm

Yeay!

Hey kawan2 mari, hey kawan2 mari!

Gambar dah ada balik, thanks to mod and mercumaya..

leh la update gambar baru pula~~
Blade----> Butterfly Viscaria
4hand----> Xiom Vega Japan (Max)
Backhand-> Xiom Vega Pro (2.0mm)
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4661
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby GG » Tue Jan 03, 2017 3:39 pm

ni syazwan dari Yan. nickname takda kot? ada ke?
Attachments
IMG-20140907-WA0000.jpg
IMG-20140907-WA0000.jpg (64.25 KiB) Viewed 549 times
Blade----> Butterfly Viscaria
4hand----> Xiom Vega Japan (Max)
Backhand-> Xiom Vega Pro (2.0mm)
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4661
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 

Re: Kompilasi Gambar Member2 PP4M a.k.a Gambar Anda Sdng Ber

Postby sauron_03 » Wed Jan 25, 2017 8:21 am

GG wrote:ni syazwan dari Yan. nickname takda kot? ada ke?

Wow.superstar

Sent from my SM-N9208 using Tapatalk
User avatar
sauron_03
Golduser
Golduser
 
Posts: 1018
Joined: Mon May 04, 2009 9:36 pm
 
 
PreviousNext

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest